top of page

Viimeisimmät uutiset

Anchor 9
Anchor 8

Seurakunnan ajankohtaisia uutisia

3.4.2021

 Tuomo Lehtimäki on aloittanut Jyväskylän Helluntaiseurakunnan pastorin tehtävässä 1.4.2021. Kiitämme Tuomoa yhteistyöstä seurakuntamme keskuudessa ja toivotamme Taivaan Isän Siunausta koko perheelle uusissa tehtävissä.

 

Jorma Laulumaa on lupautunut seurakuntamme vt. paimeneksi toistaiseksi. Tervetuloa Jorma ja Helli takaisin Tikkakoskelle ja olkoon työyhteytemme hedelmällistä.

Tiedote: Poikkeustila jatkuu ainakin huhtikuun loppuun

3.4.2021

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista kymmeneen henkilöön Keski-Suomen sairaanhoitopiirien kuntien alueilla. Rajoitukset ovat edelleen välttämättömiä epidemiatilanteen rauhoittamiseksi ja ne ovat voimassa 30.4.2021 asti. Rajoituksia koskeva uutinen luettavissa Avin verkkosivuilta.

Seurakunnille Jyväskylän kaupunki suosittaa, että sisätiloissa järjestettäviin tilaisuuksiin osallistuu enintään  aluehallintoviraston yleisötilaisuuksia  koskevan rajoituksen mukainen yleisömäärä. Voimassa oleva rajoitus huhtikuun loppuun asti on 10 henkilöä.  

Tästä johtuen seurakuntamme sunnuntain jumalanpalveluksia ei järjestetä paikan päällä toistaiseksi.  Tiistain rukousillat paikan päällä eristyistä varovaisuutta noudattaen. Mikäli iltaan tulee mukaan yli 10 henkilöä, jakaannumme kahteen eri tilaan. 

 

Sunnuntain jumalanpalvelukset lähetetään seurakunnan YouTube-kanavan kautta. Pyydämme seuraamaan ilmoittelua seurakunnan nettisivuilla ja Facebookissa.

Myös maskisuositus jatkuu tiloissamme toistaiseksi. 

Tiedote: Poikkeustila jatkuu helmikuulle

17.1.2021

Jyväskylän kaupunki on antanut suosituksen seurakunnille, että sisätiloissa järjestettäviin tilaisuuksiin osallistuu enintään 10 henkeä helmikuun loppuun asti. Myös AVI on jatkanut rajoituksia sairaanhoitopiirin tasolla helmikuun loppuun saakka. 

Tästä johtuen seurakuntamme sunnuntain jumalanpalveluksia ei järjestetä paikan päällä toistaiseksi.  Tiistain rukousillat aloitetaan erityisjärjestelyin 19.1. alkaen. Mikäli iltaan tulee mukaan yli 10 henkilöä, jakaannumme kahteen eri tilaan.  Sunnuntain jumalanpalvelukset lähetetään seurakunnan YouTube-kanavan kautta. Pyydämme teitä seuraamaan ilmoittelua seurakunnan nettisivuilla ja Facebookissa.

Myös maskisuositus jatkuu tiloissamme toistaiseksi. 

Tiedote: Kaikki toiminta perutaan 17.1.2021 asti

18.12.2020

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on antanut määräyksen Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntien alueelle niin, että sisä- ja ulkotiloissa järjestettävien yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärä voi olla enintään 10 henkilöä. Määräys on voimassa 22.12.2020-17.1.2021

Tästä johtuen seurakuntamme toiminta rukoushuoneella perutaan ainakin 17.1.2021 asti. Tämä koskee niin sunnuntain jumalanpalveluksia, kuin myös tiistain rukousiltoja.

Anchor 6

Tiedote: Sunnuntain jumalanpalvelukset rukoushuoneella perutaan joulukuulta​

1.12.2020 päiv. 4.12.20

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston 1.12.20 antamien uusien kokoontumisohjeiden vuoksi sunnuntain jumalanpalvelukset perutaan joulukuulta. Myös kirpputori on suljettu joulukuun ajan tilojen ahtauden vuoksi.

Tiistain rukousillat ja mahdolliset muut pienryhmät voivat jatkua toistaiseksi. Niitä myös koskevat jo aiemmin annetut 20 henkilön rajoitukset, samoin turvavälit ja maskisuositus ovat voimassa. 

Anchor 7

Tikkakosken helluntaiseurakunta rajoittaa tilaisuuksien henkilömäärää kaupungin suosituksien mukaisesti

27.11.2020

Tikkakosken helluntaiseurakunnan tilaisuuksien henkilömäärää rajoitetaan Jyväskylän kaupungin antamien suositusten mukaisesti. Jyväskylä on siirtynyt koronavirusepidemian kiihtymisvaiheeseen, ja tilanteen vuoksi kaupunki suosittaa, ettei seurakunnissa järjestetä yli 20 hengen tilaisuuksia sisätiloissa. Nämä rajoitukset ovat voimassa 13. joulukuuta asti, ja ne koskevat kaikkea toimintaamme.

Vaikka kaupungin suositus astuu voimaan vasta maanantaina 30.11., Tikkakosken helluntaiseurakunta alkaa rajoittamaan jumalanpalvelukseen osallistujien enimmäismäärää kahteenkymmeneen jo tulevasta sunnuntaista 29.11. alkaen. 

Ymmärrämme tilanteen vakavuuden ja haluamme seurakuntana toimia vastuullisesti ja kantaa kortemme kekoon koronan leviämisen estämiseksi alueellamme. Nettisivuiltamme voitte löytää suoria linkkejä muiden seurakuntien nettijumalanpalveluksiin, joihin suosittelemme osallistumaan.

Tulemme ilmoittamaan joulukuun tilaisuuksien järjestämisestä nettisivuillamme ja Facebookissa mahdollisimman pian. 


27.11.2020
Tikkakosken helluntaiseurakunnan vanhimmisto ja johtotiimi

 

Lisätietoja
Tuomo Lehtimäki
vanhimmiston pj.
p. 040-5029735

Maskisuositus seurakuntaan marraskuun loppuun saakka

Anchor 5

Jyväskylän kaupunki antoi yleisötilaisuuksia koskevan laajan maskisuosituksen 24.9. Seurakuntana seuraamme tätä ohjetta. Jyväskylän kaupungin päivitetyn ohjeen mukaisesti jatkamme maskisuositusta tammikuun 15. päivään saakka. 

Pyydämme jokaista tilaisuuksiin tulijaa ottamaan mahdollisuuksien mukaan oman maskin mukaansa ja käyttämään sitä seurakunnan tiloissa ollessaan. Seurakunnalla on rajattu määrä maskeja ovella, mikäli oma sattuu unohtumaan.

 

Emme myöskään toistaiseksi laula tilaisuuksissamme yhteislauluja.

Muistetaan yhäkin myös muut turvallisuusohjeet:

Tullaan paikalle vain ehdottoman terveenä, muistetaan käsi- ja yskimishygienia, ja pidetään  1-2 metrin etäisyys muihin paikallaolijoihin. Käsidesiä saatavilla seurakunnassa.

 

KIITOS, kun noudatat ohjeita: Niin jokaisella tulijalla voi olla turvallinen olo tilaisuuksiin tullessa! 

Tarkemmat ohjeet, joita noudatamme, löytyy TÄSTÄ LINKISTÄ.

Jyväskylän kaupunki jakaa kasvomaskeja vähävaraisille asukkailleen. Muutoin asukkaat kustantavat ja hankkivat maskit itse. Maskeja suositellaan käyttöön yli 15-vuotiaille.

Tikkakosken terveysasemalla maskien jakelu tiistaisin ja torstaisin kello 12–16

Seurakunnan tilaisuuksissa noudatetaan varovaisuutta

Anchor 4

22.8.2020

Sunnuntain jumalanpalvelukset rukoushuoneella ovat alkaneet elokuussa poikkeusjärjestelyin. Rukousillat tiistaisin klo 18.

 

Salissa on järjestelty tuolit harvasti, perheinä voi istua myös vierekkäin. Käsidesiä on saatavilla ovella.

 

Muistetaan turvallisuusohjeet:

Tullaan paikalle vain ehdottoman terveenä, muistetaan käsi- ja yskimishygienia, pidetään  1-2 metrin etäisyys muihin paikallaolijoihin.

 

KIITOS, kun noudatat ohjeita: Niin jokaisella tulijalla voi olla turvallinen olo tilaisuuksiin tullessa! 

Tarkemmat ohjeet, joita noudatamme, löytyy TÄSTÄ LINKISTÄ.

Elokuun seurakuntaviesti luettavissa ja ladattavissa täältä.

 

srkviestielo.png
Anchor 3

RUKOUSILLAT RUKOUSHUONEELLA KESÄ- JA HEINÄKUUSSA

Juhannuksen  jälkeen tiistaina 23.6. klo18 sekä 30.6. klo  18  rukousillat rukoushuoneella poikkeusjärjestelyin. Samaa järjestelyä jatketaan heinäkuussa. 

Salissa on järjestelty tuolit harvasti, perheinä voi istua myös vierekkäin. Käsidesiä on saatavilla ovella.

 

Muistetaan turvallisuusohjeet:

Tullaan paikalle vain ehdottoman terveenä, muistetaan käsi- ja yskimishygienia, pidetään  1-2 metrin etäisyys muihin paikallaolijoihin.

 

KIITOS, kun noudatat ohjeita: Niin jokaisella tulijalla voi olla turvallinen olo tilaisuuksiin tullessa! 

Tarkemmat ohjeet, joita noudatamme, löytyy TÄSTÄ LINKISTÄ.

KESÄKUUN SUNNUNTAIN JUMALANPALVELUKSET PELKÄSTÄÄN NETISSÄ.

 

Tikkakosken helluntaiseurakunnan etäjumalanpalveluksia seurakuntalaisten katsottavaksi. Ne löytyvät seurakunnan YouTube-kanavalta.

Heinäkuun seurakuntaviesti luettavissa ja ladattavissa täältä.

 

Näyttökuva 2020-6-30 kello 20.01.21.pn

30.5.2020

Kesäkuun seurakuntaviesti luettavissa ja ladattavissa täältä.

 

Näyttökuva 2020-5-30 kello 20.52.58.pn

2.5.2020

Toukokuun seurakuntaviesti

Toukokuun seurakuntaviesti luettavissa ja ladattavissa täältä.

 

srkviesti touko
Anchor 2
Anchor 1
bottom of page