top of page

Hei!

Kiitos ilmoittautumisesta Uuraisten ja Tikkakosken helluntaiseurakuntien järjestämälle Minileirille 2023! Tänä vuonna leiri on 27.6. Uuraisilla, Kokkolammen leirikeskuksessa (Kangastie 154). Minien leirin aloitustilaisuus on klo 11.00. Ilmoittautumaan voit tulla jo klo 10.30 alkaen. 

 

Leirille kannattaa varata mukaan säänmukaista vaatetusta hyvin, sillä olemme paljon ulkona. Vapaa-ajalle voitte ottaa mukaan uikkarit ja pyyhkeen, sillä päivän aikana sauna lämpiää halukkaille. 

 

Leirille on tulossa paljon lapsia huoltajien kanssa. Perusohjeenamme on, että ollaan kaikille kavereita. Tekevälle kuitenkin sattuu ja tapahtuu, siksipä kaikki leiriläiset ovat vakuutettuja tapaturmien varalta. Turvallisuudesta leirillä vastaa leiritiimi yhdessä leirinjohtajan kanssa. 

 

Leirin vakuutus ei korvaa henkilökohtaisia tavaroita, joten mieluiten jätä arvokkaat tavarat kotiin. Hyvä olisi myös nimikoida omat vaatteet ja tavarat, jotta kotimatkalle tulee varmasti sama määrä tavaraa kuin sinne tullessa. Leirille on tulossa myös leirikioski, josta voi ostaa karkkia yms herkkua. Varaa siihen halutessasi pieni määrä rahaa. 

 

Leirillä lapsille on tiedossa monipuolista tekemistä. Tiedossa on hauskoja ulkoleikkejä, uimista ja saunomista, askartelua ja tietenkin hyvää syötävää. Tänä vuonna leirin teema on Ihan Kingii, opimme Raamatusta löytyvästä kuninkaallisesta ja hänen elämästään.

Minileirin ohjelma:

11.00

Aloitetaan yhdessä

11:30

Syömäään!

12:30

Yhteinen raamis: Ihan kingii!

13:00 -> 

Vapaa-aika: 

puuhapajoja, leikkejä, uimista…

Lettukahvit ja kioski (13.30->)

16.00

Iltanuotio
Makkaranpaistoa

Leirin yhteyshenkilöinä on Leena Saarni p. 0445637703. Pirauta tai laita viestiä, jos tulee kysyttävää. Tavataan leirillä! 

 

Terveisin, leiritiimi 

 

*PS! * Jos haluat maksaa leirimaksun etukäteen niin se on mahdollista suorittaa seurakunnan tilille. Leirimaksu on lapsille 5€ ja aikuisille 10€ 

Tilinumero : FI74 5290 3350 0306 17
Viesti: leiriläisen/leiriläisten nimi. 

 

Paikanpäällä leirimaksun voi suorittaa joko käteisellä (mielellään tasaraha) tai sitten korttimaksulla.

bottom of page