top of page

Hei!

Kiitos ilmoittautumisesta Uuraisten ja Tikkakosken helluntaiseurakuntien järjestämälle kesäleirille 2024! Tänä vuonna leiri on 26-28.6. Uuraisilla, Kokkolammen leirikeskuksessa (Kangastie 154). Leirin aloitustilaisuus on keskiviikkona klo 11.00. Ilmoittautumaan ja telttoja kasaamaan voit tulla klo 10.00 alkaen.

Leirille kannattaa varata mukaan säänmukaista vaatetusta hyvin, sillä olemme paljon ulkona. Majoitumme ensisijaisesti teltoissa tai matkailuautossa/-vaunussa, ota lämmintä vaatetta yön varalle ja hyvä sateensuoja teltallesi. Vapaa-ajalle tarvitset ainakin uikkarit ja pyyhkeen, sekä hygieniatarvikkeet iltapesuille. Lämpimän päivän varalta leiriläisen kannattaa ottaa mukaan omalla nimellä varustettu juomapullo vapaa-ajan juomiseen. Sateiseen keliin kannattaa varautua niin leiriläisen kuin teltankin!

Leirille on tulossa paljon lapsia. Perusohjeenamme on, että ollaan kaikille kavereita ja noudatetaan leirillä annettuja ohjeita. Tekevälle kuitenkin sattuu ja tapahtuu, siksipä kaikki leiriläiset ovat vakuutettuja tapaturmien varalta. Turvallisuudesta leirillä vastaa leiritiimi yhdessä leirinjohtajan kanssa. Leirille on järjestetty yövalvonta unien turvaamiseksi.

Leirillä lapsille on tiedossa monipuolista tekemistä. Tiedossa on hauskoja ulkoleikkejä, uimista ja saunomista, askartelua ja tietenkin hyvää syötävää. Leirillä on myös mahtava mahdollisuus tutustua Raamatun henkilöihin ja tänä vuonna leirin teemana on Kadonneet laintaulut. Tavoitteena on oppia, että Kymmenen käskyä ei ole vanha sääntökokoelma, vaan ohjeet yhä suojelevat ja varjelevat suhdettamme Jumalaan ja lähimmäisiin. Ne ovat avaimia hyvään, siunaukselliseen elämään.

Yhteisissä hetkissä puhelimen käyttö on kiellettyä, mutta toki puhelimen saat tuoda mukanasi. Kuitenkin sinun täytyy muistaa säilyttää sitä tarkoin, sillä leirin vakuutus ei korvaa henkilökohtaisia tavaroita. Mieluiten jätä arvokkaat tavarat kotiin. Hyvä olisi myös nimikoida omat vaatteet ja tavarat, jotta kotimatkalle tulee varmasti sama määrä tavaraa kuin sinne tullessa. Leirille on tulossa myös leirikioski, josta voi ostaa karkkia yms herkkua. Varaa siihen halutessasi pieni määrä rahaa. 

Leiri-iltoina (ke ja to) klo 19.00 meillä on iltanuotiot, joihin ovat tervetulleita kaikki. Siellä pääsevät vanhemmat, perheenjäsenet ja ystävät mukavasti osallisiksi leiritunnelmaan. 

Lastenleiri päättyy 28.6. klo 16.00 alkavan iltanuotion jälkeen. Telttoja voi tulla purkamaan jo aiemminkin. Yhteiseen viimeiseen iltanuotioon ovat myös kaikki tervetulleita :)

Leirin aikana yhteyshenkilöinä ovat leirinjohtajat Leena Saarni 0445637703 ja Laura Kankaanniemi 0443231682. Pirauta tai laita viestiä jos tulee kysyttävää!

Tavataan leirillä! 
Terveisin, leiritiimi 

 

*PS! *Jos haluat maksaa leirimaksun etukäteen niin se on mahdollista suorittaa seurakunnan tilille. Leirimaksu on alakoululaisille 30€ (sisarusalennus 5 eur)

 

Tilinumero : FI74 5290 3350 0306 17 tai MobilePay #43700 Viesti: leiriläisen/leiriläisten nimi. 
Paikanpäällä leirimaksun voi suorittaa joko käteisellä (mielellään tasaraha) tai korttimaksulla. 
 

bottom of page