top of page
leiri-bg.jpg

Uuraisten ja Tikkakosken helluntaiseurakuntien

Kesäleiri 28.-30.6.2023

Kesäleiri on suunnattu alakouluikäisille lapsille. Eli mukaan pääsee ensimmäiselle luokalle menevät ja siitä aina yläasteen aloittaviin saakka. Leirillä on tiedossa monen monta hauskaa juttua.

olga-budko-Crq3M-1lfvo-unsplash_edited.jpg

Kokkolammen leirikeskus

Leiri järjestetään Uuraisilla, Kokkolammen leirikeskuksessa (Kangastie 154). Leirikeskuksella yövytään teltoissa tai matkailuautossa/vaunussa. Leirin aloitustilaisuus on keskiviikkona klo 11.00. Ilmoittautumaan ja telttoja kasaamaan voit tulla klo 10.00 alkaen. Leirin hinta on 30€/lapsi (sisaralennus 5€)

Leirille kannattaa varata mukaan säänmukaista vaatetusta hyvin, sillä olemme paljon ulkona. Vapaa-ajalle tarvitset ainakin uikkarit ja pyyhkeen, sekä hygieniatarvikkeet iltapesuille. Sateen varalta kannattaa varautua niin leiriläisen kuin teltankin! 

Leirille on tulossa paljon lapsia. Perusohjeenamme on, että ollaan kaikille kavereita ja noudatetaan leirillä annettuja ohjeita. Tekevälle kuitenkin sattuu ja tapahtuu, siksipä kaikki leiriläiset ovat vakuutettuja tapaturmien varalta. Turvallisuudesta leirillä vastaa leiritiimi yhdessä leirinjohtajan kanssa. Leirille on järjestetty yövalvonta unien turvaamiseksi.

Monenlaista tekemistä

Leirillä lapsille on tiedossa monipuolista tekemistä. Tiedossa on hauskoja ulkoleikkejä, uimista ja saunomista, askartelua ja tietenkin hyvää syötävää.

Leirillä on myös mahtava mahdollisuus tutustua Raamatun henkilöihin ja tänä vuonna leirin teema Ihan Kingii käsitteleekin Raamatusta löytyviä kuninkaallisia ja heidän elämäänsä.

Leirille on tulossa myös leirikioski, josta voi ostaa karkkia yms herkkua. Varaa siihen halutessasi pieni määrä rahaa. 

Leiri-iltoina (ke ja to) klo 19.00 meillä on iltanuotiot, joihin ovat tervetulleita kaikki. Siellä pääsevät vanhemmat, perheenjäsenet ja ystävät mukavasti osallisiksi leiritunnelmaan. 
 

 

Kesäleiri23-1.jpg
bottom of page